Kropp, knopp och utveckling

Att återbesöka platser, miljöer eller möta människor som varit en väldigt stor del perioder i ens liv kan ju framkalla både minnen och känslor…oxå föra med sig någon typ av bekräftelse på att man utvecklats. Att saker förändrats både på in och utsidan.

Öppet hus på Brux sportcenter. Ett ställe där jag tillbringat många timmar – nötandes på nån stepmaskin eller löpband.

Just där och då var ju det en helt naturlig del av livet. En självklarhet att göra nån eller några timmar på gymmet. Kanske inte helt hälsosamt när jag tittar tillbaka, men tror inte jag funderade så mycket på det då.

Hur ser livet ut idag? Äger inget kort – däremot blir det träning – på andra sätt och platser som passar bättre. Kanske på ett mer balanserat sätt – för behovet och lusten av rörelsen är kvar och hoppas det fortsätter vara så.

Känner att tightsen är lite för trånga, magen tar sin plats och min kropp är allt annat nu än var den var då.

Nog för att det finns sina anledningar men oavsett en gravidkropp så får jag en inre bekräftelse. En känsla av utveckling.

Då inre jobb och förändringar är svåra att mäta är det fint att få känna – Tankar och känslor som bodde i mig då, bor inte kvar. Den jag var då har förändrats och gillar mitt nya jag bättre. Tränar i stort sett nåt varje dag även idag men känslan kring det medför nåt bra.

Ossian testar på löparbana, boxningssäck och vi tar en fruktpaus. Åker därifrån imponerad över hur fint dom gjort. Så kul att dom satsar.

Inget tvivel på att gym och samlingsplatser för träning är bra. Men balansen att det inte skapar stress, jämförelse eller beroende kan vara det kluriga i vårt kroppsfixerad samhälle – eller var iallafall så för mig.

Tror inte det blir nåt månadskort närmsta tiden men skulle kunna tänka mig ett tiokort framöver. ❤️

Sen på tal om att även möten med människor skapar minnen och känslor – Haft besök av en vän med familj i helgen. Behöver bara mötas i dörren, en kram, en blick så får jag minnen. Av yogautbildning, Ängsbacka och alla utvecklande samtal vi delat.

Enkelt, fnittrigt, ärligt, härligt och okomplicerat ❤️ Tack för trevlig helg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s