Inre och yttre hållbarhet på Peak Performance

Känner mig uppfylld och på nåt skönt sätt hoppfull över att fått vara med och skapa en kundkväll och inspirationsföreläsning på Peak Performance i Umeå.

Ballonger, rawfood bollar och dryck -färgen grön. Blev en grym kväll och temat var: Inre och yttre hållbarhet!

Christina Andersson höll en föreläsning baserad på hennes forskning med många igenkänningsfaktorer men oxå små tips på hur compassion och självmedkänsla kan skapa en inre hållbarhet.

Jessica Nilsson berättade om hur Peak jobbar för att göra deras verksamhet mer hållbar utifrån val av material och kollektioner med lång livslängd.

Att dom lagar våra plagg oavsett om det är fabriksfel eller vi själv som orsakat skadan – är det inte flott, så säg? Snacka om att det förlänger plaggets livslängden ännu mer.

Sen att bjuda in sina kunder till ett härligt vårpepp med inspiration, kunskap och skön samvaro YES YES YES – Heja Peak ni är ett föredöme – Det här gör vi om!

Älskar när jag hör om företag som tar ställning och medvetet gör aktiva beslut som leder till bättre och hållbarare framtid.

Är ju ingen självklarhet men känns ändå som att trenden är påväg åt det hållet. Like på den 👍🏼

Att ställa sig frågan ”Hur kan vi skapa inre och yttre hållbarhet på vårat företag?”…kan vara en bra början..och DU, vill du tips, tankar och idéer hjälper jag gärna! 💚

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s